donderdag, augustus 10, 2006

Wie heeft er zeepsop in de pruimenpap gedaan?

De hele zomer is er op woensdagavond schuimparty in Grou. Met mooi weer worden die altijd erg druk bezocht, en met slecht weer ook. Behalve op de woensdag die in de Sneekweek valt. Dan wordt ie asociaal druk bezocht.

Gister was het weer zover. Tussen negen en half twaalf stond er constant een rij van een meter of tien voor de ingang van de discotheek. Terrassen zaten vol, en op het dorpsplein was een podium waarop een hyperactief iemand om de minuut een andere populaire plaat opzette om er vervolgens keihard doorheen te gaan schreeuwen.

Overal stonden groepjes jongeren. Sommigen in zwembroek, sommigen met een duikbril op, allemaal met een kraagje. En alle jongens hadden lang haar.

Op het plein werd het hoe langer hoe drukker. Vooral nadat Erik de rij voor de discotheek via zijn megafoon had toevertrouwd dat er niemand meer bij kon, bij de schuimparty.

Om 1 uur maakte de hyperactieve dj op het plein zijn laatste hyperactieve sprongen. Nog een keer of tien schreeuwde hij dank jullie wel, tot ziens, en dat was het dan.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Je wordt ouder Rutger ;-)

Anoniem zei

en gefrustreerder

Rutger zei

Haha, en nog anonymous ook, lafaard..;-) Het was trouwens wel gezellig