dinsdag, juli 18, 2006


Een dagje stampen in de zon

Afgelopen zaterdag was Dance Valley en dat was een leuk feestje. Dat wil zeggen, het was een hartstikke leuk feest: uit je plaat, neet en donders gezellig.

Dance Valley is the Woodstock of dance, meldt de organisatie altijd heel bescheiden. Nog los van dat die slogan adacadabra is voor het gros van de doelgroep, klopt ie ook niet. Van de andere kant: je kunt die mensen niet verwijten dat ze hun eigen feestje promoten.

Het grappige is dat veel journalisten ook graag positieve berichten over Dance Valley de wereld in helpen. Vooral de NOS heeft daar een handje van. Zo hadden ze vrijdag op hun site al het grote nieuws dat Dance Valley mooi weer te wachten stond: Dance Valley heeft zonnige start.

Na afloop meldde de NOS dat er 60.000 mensen waren geweest (in werkelijkheid 40.000), en dat het festival drie dagen had geduurd, wat alleen klopt als je de schoonmaakploeg meetelt.

En voorafgaande aan Dance Valley sloot de NOS een berichtje af met: Ga voor meer informatie naar dancevalley.nl.

Ondertussen was het dus wel, zoals gezegd, een mieters feest. Een dagje stampen in de zon en nog dagenlang de zee horen ruisen in je oren. Op de foto gaat Cor los tijdens de set van Carl Cox. En de fotograaf ook.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

I find some information here.

Anoniem zei

Your are Excellent. And so is your site! Keep up the good work. Bookmarked.
»

Anoniem zei

I say briefly: Best! Useful information. Good job guys.
»