dinsdag, juli 11, 2006

Mooiste momenten

Nou, het WK is voorbij. Geweest, gedaan. En wat was het een spektakel. Een aaneenschakeling van enerverende hoogtepunten. Bij wijze van service aan het geheugen staan de mooiste momenten van het WK 2006 hieronder op een rij in de De Mooiste Momenten Van Het WK 2006 Top 10.

5. Het Australische team wilde op 21 juni lekker gaan trainen in het stadion. Komen ze daar aan, en wat zegt de FIFA dan? De bus met ballen, pylonen en hesjes mag niet door het hek, want die is van Mercedes, en Mercedes is niet Hyundai, de FIFA-sponsor.

4. Een handjevol multinationals investeerde miljoenen in campagnes rond Oliver Kahn, Duitse doelman en icoon. En wat kregen ze voor dat geld terug? Drie weken lang de chagrijnige kop van Kahn, nagelbijtend op de reservebank.

3. Fransoos en aanvaller Franck Ribery is een scherpe jongen en goed op de hoogte van de sterke punten van de tegenstander, zoals Portugal in de halve finale. Wat vond ie namelijk van Scolari, de trainer van Portugal? Scolari? Nou, das natuurlijk een goeie speler.

2. Bryan Roy wist in Studio Sportzomer wel hoe het kwam dat de Italianen altijd met zoveel trots spelen. Wat zei Bryan daar dan over? Tja, ze hebben alles.. strand.. bergen.. de beste mode.. de mooiste vrouwen..

1. Op 18 juni vierden duizenden Koreanen feest in Leipzig, na het gelijke spel tegen Frankrijk. De stad raakte daardoor bezaaid met plastic bekers, vertrapte confetti en andere troep. En wat deden de Koreanen daarom? Toen ze uitgefeest waren, ruimden ze alles zelf weer op.

(Wegens gebrek aan ruimte zijn de hoogtepunten 6 tot en met 10 niet geplaatst. Toch weten? Mail en ze worden toegestuurd)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Nice! Where you get this guestbook? I want the same script.. Awesome content. thankyou.
»

Anoniem zei

Great site loved it alot, will come back and visit again.
»

Anoniem zei

Hi! Just want to say what a nice site. Bye, see you soon.
»