woensdag, mei 23, 2007

Ergernis: het afbreken van aflevering 4952

Waar echt nog eens een programmaformat van moet worden ontwikkeld: de klachtenpagina’s van teletekst. Wat een kleurrijke personen moeten er achter de klachten zitten, dat het zulke geweldige klaagzangen oplevert.

Het werkt zo: als je wilt dat er iets wordt gedaan aan de trui van Mart Smeets of de dictie van Harry Mens, dan bel (035-6713443) of mail je naar de KRO. Met een beetje mazzel verschijnt je klacht op pagina 316.

In het algemeen erop los klagen mag ook. Dan kom je op pagina 318 terecht. Neem bijvoorbeeld Kees Venema uit Almere, afgelopen vrijdag: Natuurlijk zijn, statistisch gezien, de vrachtwagens de grootste ongelukmakers in Nederland. Maar als je het aantal gereden kilometers van deze wagens afzet tegen dat van personenauto’s, krijg je een heel ander beeld.

Een andere discussie die ik op deze pagina wil aanzwengelen, is de volgende: het mooie weer komt er aan en dan is het weer zover: de bruggen moeten weer open voor recreanten die gaan varen met hun zeilboten.
En zo verder.

Ik houd het vooral bij de 316. Mensen die zich opwinden over een uitspraak van de Rijdende Rechter of het afbreken van de herhaling van Star Trek episode 4952. Topentertainment!

Geen opmerkingen: