zondag, augustus 19, 2007

Het egelspeelparadijs

Bij de krant zijn ze erg met de lezers begaan. Niks geen kloof tussen media en publiek, niks geen ivoren toren. Betrokkenheid! Een hechte band!

Als buren, dat is het. Beter dan een verre vriend, en altijd voor de ander klaarstaan. Omdat het belangrijk is zorg te hebben voor elkaar. Oog hebben voor, meedenken, attent zijn.

Stel, je hebt een egel in de tuin. Ook dan staat de krant klaar. Want zo hoort dat, als je ontzettend goed met elkaar overweg kunt. Ook bij de egelsituatie staat de krant paraat met een slimme en voordelige oplossing: een egelvoerhuis en een egelwoonhuis.

Het egelvoerhuis biedt een veilig eetplek, zodat de egel rustig zijn maaltje kan verorberen. Nooit last van grasmaaiers, huisdieren, of spelende kinderen.

Het egelwoonhuis biedt een ideale slaapplaats. Kan de egel lekker zijn uurtjes pakken, zonder de hele tijd gewekt te worden of de hele tijd te moeten denken: shit, als ik nou maar een egelwoonhuis had, dan had ik een ideale slaapplaats.

Egelvoerhuis en egelwoonhuis kosten de krantenlezer slechts €73,95. Wie durft nog te zeggen dat de krant niet relevant meer is?

En heb je toevallig een hele kudde egels in de tuin? Geen probleem, er is voorraad zat.

Het enige dat je je nog afvraagt bij deze geweldige aanbieding: wat moet onze egel in de tussentijd? Als hij het eten op heeft maar het is nog geen tijd om gestrekt te gaan. De krant komt binnenkort met het egelspeelparadijs, daar reken ik op.

Geen opmerkingen: